JULIETNORTH på høstturné i Nordland

October 18, 2016

Yes, yes, yes! Da er turnéruta klar og JULIETNORTH skal besøke fem fine steder i Nordland i høst i regi av Folkemusikk Nord. Dette skal bli så utrolig gøy. Hvis du bor på, eller i nærheten av, Rognan, Ørnes, Brønnøysund,Vega eller Hemnes - følg med! 

 

TURNÉRUTE

 

Tirsdag 1. november    Slipen Scene, Rognan

Onsdag 2. november   Ørnes Hotell

Torsdag 3. november   Forsamlingslokalet, Brønnøysund

Fredag 4. november    Folkets Hus, Vega

Lørdag 5. november    Jernvaren, Hemnesberget 

 

I bandet har vi meg på fele og vokal, gitarist og vokalist Petter Carlsen, Aleksander Kostopoulos på perkusjon og Halvard Rundberg på trøorgel og gitar. På denne turnéen er Wetle Holte med som vikar på trommer. Lydbildet har et rocka preg og vi spiller både egenskrevet musikk og tradisjonell folkemusikk fra Nord-Norge. 

 

Sjekk ut låta "Tampen Brenner" her for en liten smakebit. 

 

 

GLEDER MEG TIL Å SE MANGE GLADE  FJES PÅ KONSERT! <3 

               

Please reload