top of page

JULIETNORTH eksklusiv forhåndslytting


Det er nå mulig å FORHÅNDSBESTILLE vinyl eller CD! Send en mail til julietnorthmusic@gmail.com for å være den første til å motta og lytte til plata vår når vi får den tilsendt fra trykkeriet. De 20 første som bestiller får 20 % rabatt på kjøpet!

Jeg begynte å skrive låtene til albumet allerede i 2010 og underveis i arbeidet koblet jeg på musikerne i bandet; gitarist og sanger Petter Carlsen, trommis Aleksander Kostopoulos og Halvard Rundberg på trøorgel, gitar og sang. Sistnevnte fungerer også som kapellmester i gruppa og sammen har vi som kvartett utformet arrangementene til låtene og soundet til bandet.

Siste nytt i plateprosessen er at vi nå har hørt på, og godkjent, testpress av vinylen og trykkeriet i Tyskland presser i skrivende stund et opplag på 300 nydelige vinyler. Så stas! Disse og CD-er blir det selvfølgelig mulig å kjøpe på releaseturnéen vår i februar. Debutplata slippes digitalt fredag 2. februar. Slippturnéen finner sted 8-11 februar og vi besøker da Honningsvåg, Tromsø, Trondheim og Bodø. Det er Folkemusikk Nord som har lagt opp turnéruta vår og Plateselskapet Ta:lik gir ut plata. Et superteam!

Gleder meg til å dele musikken med dere!


bottom of page