top of page

Julietnorth releaseturné

Jeg har akkurat kommet tilbake til Tromsø etter en helt nydelig slippturné med Julietnorth. Masse folk på konsertene og salget av CD og vinyl har gått skikkelig unna. Takk til alle de fine folkene vi har møtt!

Vi starta kalaset i Honningsvåg, eller Lille Chicago, som de også kaller byen. Der spilte vi på Perleporten Kulturhus og det var virkelig flott. Heldigvis kom vi oss frem alle sammen, på tross av noen utfordringer med vindretninga i Honningsvåg. Buss for fly og hurtigrute for fly ble løsninga. Videre spilte vi på Verdensteatret i Tromsø fredag. Det var stor suksess og stående applaus! Turen gikk så til Dokkhuset i Trondheim på lørdag og det var veldig fint. Vår første gig i Trondheim og 100 engasjerte stk på konsert. Så var det duket for Bodø og søndagskonsert på Sinus. Det var også helt topp! Vi e strålende fornøyd med plateslipp og turné og gleder oss til fortsettelsen!

Alle foto: Silja Lomakka


bottom of page