top of page

Ny nettside - hurra!


Hei!

Så artig at du har tatt turen innom min nye nettside. Denne vil jeg oppdatere ofte- med info om konserter, studio, oppdrag og annet jeg holder på med. Denne måneden er det mye forberdelser til kommende turnéer men jeg starter friskt søndag 31. januar med to konserter på Nordlysfestivalen. Fela & Fanten er ei underholdende konsertforestilling for barn (voksne ser også ut til å kose seg da..:) ) som jeg og Halvard Rundberg spiller og har lagd musikken til. Vi spiller på Rådstua Teaterhus i Tromsø klokka 12 og klokka 14.00 førstkommende søndag. Uka etter det skal jeg til Harstad for å arbeide med improteater. Jeg spiller med folkemusikkgruppa Fotefar og to skuespillere fredag 5. februar på Ilios- festivalen. Vi skal også på DKS- turné med det samme improviserte showet uka etter. Alt av musikk er selvfølgelig også improvisert. Det blir spennende!

Comments


bottom of page