top of page

Kalottspel

Må jo skrive et innlegg om den fine folkemusikkfestivalen Kalottspel som arrangeres årlig i Målselv. I løpet av uka var jeg med på mye moro, blant annet åpningskonserten med Målselv Spellmannslag, Mellembygd mannskor, Kartellet og Fotefar. Videre var jeg instruktør for 12 ungdommer mellom 12 og 20 år. Folkband het kurset og jegvar kursholder sammen med Tore Bruvoll. I fire dager lærte vi bort slåtter, arrangerte sammen, spilte til dans og spilte konsert med det nye repertoaret. Jeg var også med på forestillinga Anføttes med Benjamin Mørk og Kartellet og så spilte jeg på boklansering av Mariann- slåtter sammen med Mariann Torset. Innnholdsrik og herlig uke!

Meg, Lena Jinnegren og Ragnhild Furebotten før åpningskonserten tirsdag. Backstage- selfie må til.

Meg og Mariann Torset + danserne Sigurd Heide og Inge Martin Helgesen fra Kartellet

ANFØTTES

ÅPNINGSKONSERT med Fotefar, Målselv Spellmannslag, Mellembygd mannskor og Kartellet.

Alle scenefoto: Odd- Inge Larsen

Takk for i år! <3


bottom of page