top of page

JULIETNORTH på høstturné i Nordland

Yes, yes, yes! Da er turnéruta klar og JULIETNORTH skal besøke fem fine steder i Nordland i høst i regi av Folkemusikk Nord. Dette skal bli så utrolig gøy. Hvis du bor på, eller i nærheten av, Rognan, Ørnes, Brønnøysund,Vega eller Hemnes - følg med!

TURNÉRUTE

Tirsdag 1. november Slipen Scene, Rognan

Onsdag 2. november Ørnes Hotell

Torsdag 3. november Forsamlingslokalet, Brønnøysund

Fredag 4. november Folkets Hus, Vega

Lørdag 5. november Jernvaren, Hemnesberget

I bandet har vi meg på fele og vokal, gitarist og vokalist Petter Carlsen, Aleksander Kostopoulos på perkusjon og Halvard Rundberg på trøorgel og gitar. På denne turnéen er Wetle Holte med som vikar på trommer. Lydbildet har et rocka preg og vi spiller både egenskrevet musikk og tradisjonell folkemusikk fra Nord-Norge.

Sjekk ut låta "Tampen Brenner" her for en liten smakebit.

Julietnorth Foto: Daniel Mikkelsen

GLEDER MEG TIL Å SE MANGE GLADE FJES PÅ KONSERT! <3


bottom of page