top of page

Singleslipp!!


Julietnorth i Nye Troms

Da er de to første låtene fra debutalbumet til Julietnorth endelig ute! De kan streames og lyttes til overalt på internett!

iTunes: Naustet

Julietnorth har hentet frem diktet «Naustet» av forfatter og kulturbauta Lars Berg fra Kvaløya i Troms. Diktet er skrevet i 1960-61 og den vakre, filosofiske teksten har nå fått nytt liv med nylagd melodi og pulserende arrangement. Det er nærmest som om det lille naustet i fjærsteinene opphøyes til en katedral i all sin prakt og vi får gjenoppleve bleke minner fra en fortid som midtpunkt og møtested.

Få ut fingern skrev jeg som en vennlig oppfordring. Tematikken og tanken bak låta er noe de fleste har et forhold til fordi den beskriver et kjærlighetsforhold fra A til Å. Låta har stor spennvidde, og varierer fra det helt sarte og såre uttrykket, til et lekent og friskt samspill mellom Julie på fele og Halvard Rundberg på trøorgel, før den kulminerer i et pulserende og mektig høydepunkt.

Begge låtene er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø og er produsert og miksa av Wetle Holte. Jeg blir kjempeglad om du legger låtene i spillelista di og deler de med vennene dine! <3


bottom of page