top of page

Støa - singleslipp 17. juli

Fredag 17. juli kommer det endelig ny musikk!

Mens verden venter på normalitet har jeg bestemt meg for å slippe singelen Støa. Samtidig som dette reiser jeg på båtturné med Violet Road langs den nordnorske kysten med den spektakulære spabåten, og tidligere hvalfangstskuta, Vulkana som fremkomstmiddel og scene.

Støa har ligget klar veldig lenge, og jeg har bare ventet på det riktige tidspunktet for å gi den ut. Hva passer vel bedre enn å være på kystturné med en låt som handler om å finne veien hjem igjen fra havet?

Teksten er et nydelig dikt skrevet av nordnorsk forfatter Lars Berg som jeg har tonesatt. Her er et utdrag fra teksten:

Kan hende ein måtte over verdshav

til far si stø for å finne fred.

Kan hende der fann han livsens meining

og rette altar å sone ved.

Støa fungerer på mange måter som som et kompass i livet. Det er viktig å holde området rundt Naustet reint og ryddig slik at det er lett å dra båten i land etter en ferd på havet. Der ligg ei stø som du skulle kjenne, med høge vorrar som far din la. Hald leia rett og ha støa rein, du, Var orda far din så ofte sa.

Musikalsk har låta en groovy og suggererende feeling hvor min og Petter Carlsen sin vokal er i fint selskap av felespill, trøorgel og trommer.

Støa er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø med meg, Halvard Rundberg og Ariel Joshua Sivertsen som produsenter. Ariel var tekniker i studio og har også miksa og mastra låta.

Nå kan jeg nesten ikke vente til neste fredag!

Foto: Eivind Hansen

Foto: Eivind Hansen

Styling og kjoledesign: Ramona Salo

Hår og sminke: Høst Frisør

Grafikk: Kine Yvonne Kjær


bottom of page