top of page

Det ble Leven!


Hurra! Da er den nye singelen ute overalt og slippet overgikk alle foventninger! Du og du, for ei helg det har vært!


Dagen starta med at jeg gjorde et veldig trivelig intervju med Radio Trøndelag klokka 08.30. Videre dro jeg avgårde på ei eventspilling for Sparebank1 Nord-Norge. Like etterpå fikk jeg anmeldelse i Nordlys med lovord og terningkast 5! Så utrolig gøy! Utdrag fra anmeldelsen her:Vi fikk også en nydelig omtale i Kulturplot:Per Sundnes ga også Leven! bort i gave til Frode Larsen i fredagens sending av Klassisk Vorspiel! Jeg skal innrømme at jeg rødmet kraftig av overrekkelsen, men ble også utrolig smigret over å bli omtalt som en diamant. Du verden! Tusen takk til Per for de fine ordene og så er jeg stolt over at at Per og Frode trøkker til med instrumentalt folkefeleri i beste sendetid. Stas!En enormt stor takk til alle involverte for å få denne låta så jækla bra som jeg (og tydeligvis veldig mange) synes at den er! I studio var det jeg på fele, Petter Carlsen på barytongitar, Aleksander Kostopoulos på trommer og Halvard Rundberg på gitar. Låta er skrevet av meg og Halvard og ble spilt inn i Kysten Studio i Tromsø med Ariel Joshua Sivertsen og Halvard Rundberg som produsenter. Leven! er utgitt på Plateselskapet Ta:lik, så jeg vil få rette en enormt stor takk til Frode Rolandsgard og Niels Røine som har trua og peiser på! I tillegg vil jeg takke Inger Bråten i Killer Inc for et strålende samarbeid og en oppriktig iver og interesse for å få dette ut til folket!


Bildet til coveret er tatt av eminente Julie Pike. Antrekket jeg har på meg er designa av fantastiske Ramona Salo, hår og sminke er det nydelige Høst Frisør og dyktige Tonje Akselsen som står for. Artwork er utført av magiske Kine Kjær!


Her er link til alle stedene dere kan finne låta:


Vi høres, dere! <3


コメント


bottom of page