top of page

Nytt album 14. oktober!

Nå nærmer det seg albumslipp. "Helleristning" kommer fredag i neste uke og det skal bli så stas å endelig slippe denne musikken ut i verden. Det har vært en ganske lang prosess som starta med innspilling allerede i 2018. Så kom en pandemi og en baby før vi fortsatte i studio og ble ferdige med ei plate som vi er utrolig stolt av. Vi ville prøve oss på et enda litt røffere uttrykk og en del av låtene er skikkelig gromme. Gøy! Plata har også ulike fasetter og endte opp med en litt bredere sound til slutt.


Var helleristningene kunst eller var det symboler for å lære videre tradisjoner og kunnskap? Hva kommer til å være rissa inn i steinen etter oss når vi forsvinner? Og kan musikken vi lager leve i 11.000 år slik som helleristningene? Jeg og det fantastiske bandet mitt bestående av Petter Carlsen, Aleksander Kostopoulos og Halvard Rundberg funderer rundt disse tingene på dette nye albumet.


Håper dere tar en lytt når det kommer ut! Og så skal vi spille noen konserter fremover hvor dere kan høre oss! Første mulighet er fredag 7. oktober på Iliosfestivalen i Harstad. Der spiller vi på Støperiet - en skikkelig kul scene. Dette blir artig!


Og så blir det plateslippkonsert på den nye festivalen Tromsø World 5. november. Løp og kjøp billett!! Hurra!

Foto: Julie Pike

Antrekk designet av: Ramona Salo

Hår: Høst Frisør

Comments


bottom of page