top of page

Singleslipp Julietnorth fredag 27. oktober

Hei og hå!

Førstkommende fredag slipper Julietnorth to smakebiter fra albumet som har release i januar 2018.

Vi har hentet frem diktet «Naustet» av forfatter og kulturbauta Lars Berg fra Kvaløya i Troms. Diktet er skrevet i 1960-61 og den vakre og filosofiske teksten har nå fått nytt liv med nylagd melodi og pulserende arrangement. Det er nærmest som om det lille naustet i fjærsteinene opphøyes til en katedral i all sin prakt og vi får gjenoppleve bleke minner fra en fortid som midtpunkt og møtested.

«Få ut fingeren» skrev jeg som en vennlig oppfordring. Tematikken og tanken bak låta er noe de fleste har et forhold til fordi den beskriver et kjærlighetsforhold fra A til Å. Låta har stor spennvidde, og varierer fra det helt sarte og såre uttrykket, til et lekent og friskt samspill mellom fele og trøorgel, før den kulminerer i et pulserende og mektig høydepunkt. Atmosfæren kan til tider minne om Sigur Rós eller Bon Iver når trommene får utfolde seg sammen med den mørke barytongitaren.

Julietnorth består av meg på fele og sang, Petter Carlsen på gitarer og sang, Halvard Rundberg på trøorgel, gitar og vokal og Aleksander Kostopoulos på trommer.

Låtene er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø og er produsert og miksa av Wetle Holte.

Så følg med fredag 27. oktober og hør låtene der du streamer musikk <3 Gleder meg!

bottom of page